Welke wandafwerking u ook kiest, wij verzorgen het voor u o.a:
  • Sierpleister
  • Spuitwerk
  • Behang
  • Wandweefsel
Behangwerk
Behangwerk doen wij van het begin tot het eind. Het verwijderen van behang, u kunt bij ons behang uitzoeken en wij brengen het aan. Wij hebben een grote keuze behang uit allerlei behangboeken. Daarin zitten allerlei soorten, structuren en kleuren. U kunt dit bij ons bestellen want wij leveren dit ook. Daarna kunnen wij dit ook voor u aanbrengen aangezien wij hier onze vakmensen voor hebben.
Sauswerk van wanden en plafonds.
Het sausen van plafonds en wanden is belangrijk werk. Het is belangrijk om te kijken of het stucwerk goed vast zit en of de muren niet teveel zuigen, als dit zo is kan je er niet gelijk over heen sauzen omdat het dan niet goed zal hechten. Het sauzen over wandweefsel gebeurt ook veel. De structuur blijft u dan gewoon zien en het wandweefsel heeft een mooie kleur. Wij geven er altijd een professionele kijk op en zodoende leveren we voor u goede kwaliteit.
Sierlijsten maken een interieur altijd een stuk luxer. De sierlijsten zijn er in veel soorten. Wij hebben heel veel voorbeelden voor u die u kunt uitkiezen. Sierlijsten zijn er voor plafonds, wanden maar ook als bijvoorbeeld pilaren. Het meeste zie je sierlijsten langs het plafond, maar ook als kantlijst bij wanden.
Wandweefsel.
Wandweefsel is de laatste jaren steeds meer in opkomst. Niet alleen op kantoren wordt het veel gebruikt, ook steeds meer bij particulieren. Wandweefsel is er in veel soorten structuren, van druk tot rustig. Wandweefsel wordt daarna geschilderd in wit of in een kleur in welke glans u maar wilt. Ook kunnen wij dit spuiten in een speciale structuur verf. Wandweefsel is niet alleen mooi, het is ook erg sterk. Vooral bij nieuwbouw is het ideaal. Op den duur gaat nieuwbouw zich zetten; Normaal behang en gestucte muren scheuren dan en dit is moeilijk weg te werken. Met wandweefsel speelt dit probleem niet.
Sierpleister.
Uit een ruim aanbod van sierpleister kunt u uw keus maken en wij brengen het voor u aan.