Onderhoud.
Het is erg belangrijk om uw pand of woning te wapenen tegen verval. Het is daarom zaak om het buitenwerk planmatig en regelmatig goed te onderhouden. Dit kan bv. houtrot voorkomen en het zorgt ervoor dat alles er mooi en esthetisch verantwoord uitziet. Tevens zorgt het ervoor dat u niet onnodig veel kosten maakt door achterstallig onderhoud. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw pand of woning te beschermen tegen de weersinvloeden.
Ons advies:
1e schildersbeurt :
Groot onderhoud.
  • Al het houtwerk wordt goed geschuurd.
  • Hierop volgt een behandeling met grondverf.
  • Vervolgens wordt het weer geschuurd.
  • Oneffenheden wegwerken met plamuur, ondeugdelijke kitlagen verwijderen en vernieuwen.
  • Als laatste afschilderen.
2e schildersbeurt :
Na ongeveer 3 of 4 jaar klein onderhoud.
  • Het schilderwerk wordt in z'n geheel nagelopen om te kijken wat vernieuwd moet worden.
Woningen.
Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. woningbouwverenigingen en particulieren. Wij hebben zeer veel ervaring in het onderhoud van meerdere woningen tegelijk of hele straten met woningen. Hier moet men dan denken aan schilderwerk, glaswerk en houtrotreparaties. Elk project vraagt weer een andere benadering, door onze lange ervaring met deze projecten zijn wij hier zeer goed uitgerust voor. Kwaliteit en vakmanschap, daar staat schildersbedrijf Meester voor.
Monumentale panden.
Het onderhoud van een monumentaal pand vraagt om verantwoorde afwegingen tussen duurzaamheid en esthetische waarde. Vaak worden deze panden teruggebracht in originele staat, wij hebben hier veel ervaring in. Wij staan u altijd bij met adviezen, en pakken het pand aan met kwaliteit en vakmanschap.
Bedrijfspanden.
Voor bedrijven is het belangrijk dat een pand of kantoor er goed uitziet. Het geeft een positieve uitstraling aan het bedrijf. Planmatig onderhoud is belangrijk om uw pand er representatief uit te laten zien. Wij verzorgen het totale schilderwerk en glaswerk voor uw pand, zowel binnen als buiten.